Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MESSAGE-ÜZENET

MA LÉP HATÁLYBA Ma lép hatályba a2014. évi XXXIV. törvénnyel módosított - reklámadóról szóló 2014. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Törvény), melynek értelmében az érintett adóalanyoknak 2014. augusztus 20-ig, illetve 2014. szeptember 20-ig teljesíteniük kell első reklámadó-előleg megállapítási-, bevallási- és fizetési kötelezettségüket (NAV által közzétett 1494 bevallási nyomtatványon).  

 

Amerikai egyesült államok

5. Forgalmi adó

A szövetség nem általános forgalmi adót, hanem többféle a fogalomra vonatkozó különadót illetve fogyasztási adót (sales and use taxes) vet ki Állami és szövetségi szinten az általános és külön forgalmi adók széles skálája fordul elő. Az adónemek és alapok és adótételek az államokon és közösségeken belül különbözőek lehetnek. Általános forgalmi adókat nem vetnek ki az alábbi államokban: Alaska, Delwvara, Montana Oregon és Nwe Hampsire.

 

I. bevezető

Marketing és a piac

Amilyen gyakran lehet találkozni a marketing fogalommal, éppolyan sokrétű és félrevezető lehet annak értelmezése és felhasználása

A marketing fogalom az angolból ered és körülbelül annyit jelent, hogy: Menj el a piacra  (to go in to the market) (Saját megjegyzés a piac a legközelebbi körzeti közért is és a nagyáruházak is élelmiszer, a kisebb áruházak is élelmiszer és a belvárosi egyebek boltok) - Tehát ízlés szerint érdemes ellátogatni ide oda erre arra amarra. főleg az unalmas 6 hónapban szeptembertől - februárig.

" A bor dicsérete

A bornál nincs kellemesebb nincs jobb ital:

Bajűző. bú elfeledtető orvosszerünk, vidámság magvetője édes iskola,

A társaságot összeforassztó erő

(M. T . Varro)